Kingdom Server

Wat is een Kingdom Server?

Een Kingdom server is een server gebaseerd op het kingdom server concept van DusDavid, die met zijn razend populaire Kingdom server serie 'The Kingdom' vele kijkers trok op youtube. Aangezien de kingdom server van DDG niet iedereen toelaat zijn er veel 'fake' kingdom servers gemaakt. Wij noemen onze kingdom server echter niet een 'fake kingdom server' aangezien ons concept niet gelijk is aan het concept van de kingdom server van DusDavid! Op zijn kingdom server staan alle kingdoms al vast en heb je heel weinig bewegingsruimte om te doen wat je zelf wilt!

Wat maakt onze Kingdom server uniek?

Op onze kingdom server kun je vrij gemakkelijk een eigen kingdom beginnen met vrienden! Op veel andere kingdom servers staat het aantal kingdoms al vast, en kun je dus veel moeilijker je eigen gang gaan. Om op onze kingdom server een eigen kingdom te krijgen moet een clan aanvraag doen op onze discord. Zoek naar het "aanvraag-info" channel, daar zul je alles vinden wat je nodig hebt om op onze kingdom server met een eigen kingdom te spelen!

Hou voor evenementen op onze kingdom server de discord in de gaten, als er evenementen gegeven worden zal dat worden aangekondigd in "aankondigingen"

Waarom zou je op onze Kingdom server moeten spelen?

Wij hebben op onze kingdom server een hele leuke community. Onze community is absoluut ons sterkste punt. Ook het feit dat je bij ons op de kingdom server zelf een kingdom mag stichten zonder restricties is al een goede reden om Zebracraft te overwegen! Een kingdom hoeft bijvoorbeeld helemaal niet Middeleeuws te zijn op de kingdom server! Als jij een modern kingdom wilt moedigen wij dat alleen maar aan.

Als jij het leuk vind om te kletsen zit je bij onze kingdom server ook aan het goede adres. We zijn regelmatig te vinden op onze discord en vinden het altijd leuk om een babbeltje te doen!

Wij van Zebracraft hopen je hiermee overtuigd te hebben om te komen spelen op onze kingdom server!

Hoe join je een Kingdom op Zebracraft?

Heb jij geen zin of tijd om jouw eigen kingdom te maken? Geen probleem! Je kunt namelijk ook gewoon een Clan of een Kingdom joinen. Op onze kingdom server kun je op een aantal manieren een kingdom of clan joinen;

  • Manier 1: Op de kingdom server zelf vragen naar een K / H / Q / C (K voor King, H voor Hertog, Q voor Queen en C voor Chief)
  • Manier 2: Jezelf voorstellen op de discord in onze #nieuwe-speler channel! In deze channel staat verdere informatie over hoe je jezelf het beste voor kunt stellen.
  • Manier 3: Jezelf voorstellen aan Kings of Chiefs in de discord. Op discord staan de Koningen en Chiefs apart, dus je kunt gemakkelijk een Koning of Chief aanspreken.

IP: play.teruskingdom.nl

Kingdom server 1.16.4